top of page

Opgericht door Frans Campaert, is ons bedrijf een trotse erfenis die al drie generaties lang groeit en bloeit. Onder leiding van Jan Campaert is het bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde naam, met leveringen door heel België. Vandaag de dag werken de volgende generaties zij aan zij in het bedrijf: Bart Campaert, Jan's zoon en Ilse Campaert, zijn dochter.

 

Samen zetten we ons in om de traditie van excellentie voort te zetten en aan onze klanten de beste service te bieden

Opgericht in 1951 door Frans Campaert 

Evolutie

Het bedrijf begon als een klein bedrijf dat drogisterijproducten distribueerde, maar heeft later de focus verlegd naar vloer-, raam- en muurbekleding. Als groothandelaar biedt Campaert momenteel meer dan 10.000 kwaliteitsproducten aan.

Waar staan wij voor?

Persoonlijk contact en uitstekende service zijn de kernwaarden van Campaert. Het distributiecentrum met een oppervlakte van 8.000 m² bevindt zich in Waarloos, van waaruit dagelijks producten worden verdeeld over heel België.

Toonzaal

Wij beschikken over een showroom in Waarloos met meer dan 2.000 m² verkoopruimte waar alle artikelen op een aantrekkelijke wijze worden gepresenteerd. De showroom is altijd beschikbaar voor bezoekers en kan worden gebruikt als extra verkoopinstrument voor bedrijven.

In de loop der jaren heeft Campaert een goede reputatie opgebouwd in de decoratiesector en hecht veel waarde aan partnerschap. Met de uitstekende producten en service hopen we een goede zakenpartner te zijn en een oprechte en solide samenwerking op lange termijn tot stand te brengen.

 

We werken elke dag hard aan dit doel.

U kunt bij ons zonder afspraak terecht.

Maar om u de best mogelijke contact te kunnen aanbieden, vragen wij u vriendelijk om ons bijgaand formulier in te vullen voordat u langskomt.

 

Op die manier kunnen we ons voorbereiden op uw bezoek en u de nodige aandacht en ondersteuning bieden.

Welk dagdeel heeft uw voorkeur?

Bedankt! We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze toonzaal!

bottom of page