top of page

Update! Box rolgordijnen van Louverdrape

Ontdek de vernieuwde stijl van Louverdrape voor praktische en stijlvolle oplossingen met onze box rolgordijnen, perfect voor behoud van licht en privacy
Box rolgordijnen van Louverdrape

Louverdrape heeft zijn huisstijl vernieuwd. Hierbij presenteren we u de vernieuwde collectie rolgordijnen.


De collectie zelf is niet gewijzigd, enkel de layout. Indien u deze wil opnemen in uw gamma, kan deze besteld worden in onze webshop.


Indien u advies op maat wenst kan u altijd terecht bij uw vertegenwoordiger of onze collega's op de binnendienst.Waarom rolgordijnen?


Wil je een maximale lichtinval behouden maar toch af en toe privacy hebben? Dan biedt een rolgordijn de ideale oplossing. Rolgordijnen nemen weinig ruimte in beslag, waardoor natuurlijk licht altijd behouden blijft. Ze zijn budgetvriendelijk en veelzijdig, een subtiele esthetische oplossing voor kleine ruimtes maar ook beschikbaar in grote formaten.


Vanaf nu kan elke stof op een zoomtech systeem geplaatst worden, voor grote ramen is dit een elegante oplossing.


Bij ons kunnen rolgordijnen op maat besteld worden. Diverse textielsoorten en kleuren kunnen worden afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Of je nu een handmatige of elektrische bediening wilt, de keuze is aan jou!


Bovendien kunnen we de rolgordijnen voorzien van extra functies, zoals verduistering of een zon reflecterende coating.Bij ons vind je het perfecte rolgordijn voor elk ruimte. Neem contact met ons op of bestel direct een box rolgordijnen en laat je inspireren door de uitgebreide collectie.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page