top of page

Lano X: A touch of Luxury

Gezien Lano bijna 100 jaar bestaat, is het zeggen dat ze gepassioneerd zijn door tapijt een understatement.


Tapijt voegt letterlijk en figuurlijk een gevoel van warmte toe aan een ruimte en zorgt voor een betere luchtkwaliteit en akoestiek.

Lano heeft de laatste jaren enorm ingezet op recycling en ecologie, en wel in de breedste zin van het woord. Hier enkele nieuwe producten die we in de kijker willen zetten.


De kwaliteiten Jade, Fame en Midori in deze koffer zijn ontwikkeld binnen het Enso-programma en hebben de volgende extra troeven:


Low cost upcycling

Alle componenten van deze kwaliteiten bestaan uit dezelfde groep thermoplasten, wat betekent dat ze zonder extra handling of scheiding eenvoudig gerecycled kunnen worden tot hoogwaardig materiaal.


Recycled content

De kwaliteit Midori bestaat uit 100% gerecycled materiaal, en de kwaliteiten Jade en Fame uit gedeeltelijk gerecycled materiaal.


Comfort

De mooie viltrug zorgt niet alleen voor een extra aangenaam gevoel wanneer je op het tapijt loopt, maar versterkt ook de akoestische eigenschappen.


Cost efficient

De Enso-rug is 100% snijvast, wat betekent dat de tapijten niet alleen snel en gemakkelijk te installeren zijn, maar dat de kwaliteiten ook zonder enige extra dure afwerking op maat gesneden kunnen worden als afgepast karpet.


Met deze eigenschappen zet Lano zich in voor duurzaamheid en comfort, zonder concessies te doen aan kwaliteit.


Bestel vandaag nog een collectieboek en ontdek alle collecties, kwaliteiten en mogelijke kleuren!

Comments


bottom of page